Barnehageinfo

Ved barnehagefotografering er jeg med avdelingen på en helt vanlig dag, helst en turdag utendørs, der jeg fanger fine øyeblikk i dokumentarstil. Fotograferingen skal være en morsom opplevelse for barna!

Jeg synes barnehagefoto skal vise barnet i et levende miljø, som viser hvordan hverdagen var for barnet i denne alderen. Kanskje håret står litt til alle kanter, og smilet ikke er rettet direkte inn i kameraet, men jeg er sikker på at disse bildene kommer til å vise barnet ditt slik du mener å huske det.

Jeg har ihvertfall ikke ett barn som sitter rolig i et hvitt sudio og smiler dagen lang, og det var etter mitt barns første opplevelse med barnehagefoto jeg skjønte at en annen vinkling kunne være interessant. Nå håper jeg at du også synes dette høres spennende ut!

Noen barn elsker å bli fotografert, mens andre bruker litt tid på å føle seg komfortable. Som sagt skal fotograferingen være en koselig og morsom opplevelse, og da foregår det i stor grad på barnas premisser. Det vil alltid variere fra barn til barn hvor mange bildefiler som blir levert, men jeg satser på minimum fem portretter som dere kan velge fra. Er dere ekstra heldige får dere mange fler.

Noen barn elsker å tulle og tøyse. Jeg prøver alltid å få noen «normale» bilder av hvert barn, men har du en skøyerunge får du mest sansynlig en stor andel tøysebilder. Bildene viser barnet ditt slik det er.
Noen øyeblikksbilder dukker så raskt opp at det ikke alltid er 100% skarpt. Dersom jeg mener bildene allikevel er gode og har en fin stemning, får du velge mellom disse også.

Det er ingen kjøpeplikt. Dere får passord for å logge inn på bestillingssiden, der dere kjøper enkeltfiler eller hele bildepakker. Det lønner seg raskt å velge pakker fremfor enkeltfiler.

 

PRISER

Gruppebilde, printet i farge: 250 kr

Portrettfoto pr. bildefil: 300 kr
Filene leveres i farge og sorthvitt.

Full pakke, ett barn: 950 kr
Alle portrettfiler og gruppebilde

Full pakke, to søsken: 1800 kr
Alle portrettfiler og to gruppebilder.
Søskenbilder får du på kjøpet.

Full pakke, tre søsken: 2400 kr
Alle portrettfiler og tre gruppebilder
Søskenbilder får du på kjøpet.

 

Når du har gjennomført bestilling av ønskede bilder på nett, tar det 1-2 uker før du får levert de hjem/ til barnehagen/ på mail.